2e Geefplein op 29 november in de Magdalenakerk


Beste vrienden van het Geefplein…  Jullie hebben lang moeten wachten op nieuws van ons, maar nu is het officieel: Er komt een tweede Geefplein in Brugge en dit op zondag 29 november.  Voor een locatie zijn we niet te ver weggelopen van de plek waar het vorige Geefplein plaatsvond en kozen dus voor de Magdalenakerk, gelegen aan de kant van het speelplein in het Astridpark.
Het wordt weer een leuke, gezellige dag waarop je kans maakt om héél wat leuke spulletjes een nieuw leven te geven die anderen niet meer hoeven, of om net van je spullen af te komen die nu al die hele tijd in je weg liggen en waar je toch niet meer naar omkijkt.

Mensen die graag willen meehelpen aan de organisatie van het Geefplein mogen altijd contact met ons opnemen.

Verder hebben we een evenement aangemaakt op Facebook.  Hier kan je laten weten dat je komt en kan je ook jou vrienden uitnodigen.  Zeker doen, want hoe meer zielen, hoe meer er kan gedeeld worden!

Indien je op de hoogte wil blijven en als eerste al het nieuws over dit, en eventueel volgende Geefpleinen, vul dan zeker je e-mailadres in, hier onderaan de pagina.  Ook via onze facebook-pagina en ons twitter account blijf je met ons in contact.

Het Geefplein zal dus grotendeels binnen doorgaan aangezien het in november natuurlijk al serieus koud kan zijn.  Waarom we dan kozen om het evenement zo laat op het jaar nog te plannen?  Daar is een goeie reden voor: Dat weekend is er namelijk ook “Internationale koop-niets dag”.  Een dag waarop over de hele wereld actiegroepen vragen om eens stil te staan bij ons ongecontroleerd koopgedrag en wat dit doet met ons milieu en de ongelijkheid tussen mensen in de wereld.  Deze dag, die ook wel Buy Nothing Day wordt genoemd, staat bekend als de dag waarop jaarlijks het meest geconsumeerd wordt, zo vlak voor de feesdagen.  Meer info hierover vindt je hier.
affiche geefplein2 versie3


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “2e Geefplein op 29 november in de Magdalenakerk