Geeftafel!


Omdat een Geefplein toch ook een sociaal gebeuren is, drinken we graag een tasje thee of koffie met jullie allen.  En omdat een natje nooit zonder droogje kan voorzien we ook een zogenaamde Geeftafel waarop iedereen die dit wenst z’n zelfgemaakte lekkernijen kan delen.  Cake, pannenkoeken, taart, koekjes…  je kan het er allemaal kwijt.  Indien je dit wenst kan je ook je recept delen, in een reactie hieronder of op het Geefplein bij je creatie.

Praktisch…
om problemen met allergieën en diëten te vermijden vragen we om een lijst met ingrediënten die uw baksels bevatten mee te brengen.
logofotoachtergrond7dessert

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 gedachten over “Geeftafel!

 • Van Acker Kristien

  Beste,

  Een vraagje ik heb hier heel wat zelfgemaakte confituur staan die ik met plezier wil schenken. Mag dit ?
  Indien mogelijk als er lege confituurbokalen zouden aanwezig zijn, kunnen jullie die sparen voor mij in ruil zodat er nieuwe kan gemaakt worden. Ik spaar steeds de bokalen zodat ik er nieuwe van kan maken, de meeste brengen het bokaaltje naar mij terug. Het zou jammer zijn dat ik bokaaltjes tekort zou komen. Het was maar een vraagje. Indien niet mogleijk is het geen probleem hoor.
  groet Kristien

 • Raes

  Oh euk zeg ik heb in de vorigeweg geef plein ook wat ekkers mee gebracht . Toen was het in de kerk cake kweet niet hoe het dan verliep . We gaan kijken wat we dt keer kunnen baken en mee brengen. We kijken er allemaal naar uit om terug paraat te zijn op zo leuke dag. Wat zal er gebeuren bij regen weer? Grtes Iris

  • Geefplein Brugge Bericht auteur

   Fijn dat je het weer ziet zitten om iets te bakken! Als ik me goed kan herinneren was dat een super lekkere cake de vorige keer! Euh, regenweer? Bestaat die kans dan?