Wat wel en wat niet?


Wat kan je meebrengen naar het Geefplein?  

Kledij en schoenen, huisraad, electro, kleine meubels, boeken, muziek,…
Eigenlijk is het simpel: Alle spullen die nog bruikbaar en draagbaar zijn kan je meebrengen. ‘Draagbaar‘ wil zeggen dat een normale mens in staat is om de voorwerpen op te heffen.  Verder kan je ook eten en drinken meebrengen, deze worden gedeeld op onze Geeftafel!

Wat we liever niet zien op het Geefplein:
(huis)dieren, medicatie, illegale voorwerpen, defecte voorwerpen, beeldbuistelevisies, te zware of te grote voorwerpen.
Indien je twijfelt of je bepaalde voorwerpen kan meebrengen neem je best eerst contact op met de organisatie van het Geefplein.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 gedachten over “Wat wel en wat niet?

 • Devulder Chantal

  Graag wil ik langskomen naar uw geefplein. Wel een vraagje : Dien ikzelf iets mee te brengen om binnen te mogen en iets gratis te kunnen meenemen naar huis ? Tweede vraag : ik heb een draagbaar fitnesstoestel, graag bracht ik dat mee om zelf weg te geven. Moet ik rond een bepaald uur komen om dit te geven voor de opstelling of op een vroegere datum ? En als dit toestel dan niet weggenomen werd na afloop van die dag, moet ik het dan terug komen ophalen of houden jullie dat bij voor verdere edities ?
  Graag zou me me misschien wel willen engageren voor latere edities. Kan ik op die dag zelf hieromtrent info verkrijgen van jullie ?
  Dank voor uw aandacht aan dit bericht. Mvg.

  • Geefplein Brugge Bericht auteur

   Hey Chantal,
   Super dat je er bij zal zijn. Je hoeft helemaal niets mee te brengen, hoor. Het is een Geefplein en geen ruilplein! Spullen kunnen vanaf 11 u gebracht worden. De spullen die om 16 u door niemand werden meegenomen zullen een tweede leven krijgen via de Weggeefwinkel en/of Kringwinkel. Indien je graag meehelpt op het Geefplein ben je zeker welkom! Stuur een mailtje naar vrijwilliger@geefpleinbrugge.be en we contacteren je dan zo snel mogelijk. We hebben mensen nodig voor de meest diverse taken: koffie zetten, spullen helpen sorteren, alles in goede banen leiden, afwassen….
   groeten,

   Wouter

 • Kelly

  Hallo , ik zou graag morgen eens langskomen . Is het doenbaar met 3kindjes ? En tot hoe laat kan je komen kijken? Ik zou graag de volgende keer wel willen helpen. Het lijkt me leuk om zo’n dingen te organiseren. Misschien vinden we samen nog leuke dingen die we kunnen organiseren. Tot zo!

  • Geefplein Brugge Bericht auteur

   Beste Kelly.
   Ja hoor. Zeker te doen met de kindjes. Vlak om de hoek ligt trouwens het speelplein van het astridpark… ideaal voor als ze even moeten uitwaaien. ☺
   Groeten en tot straks,
   Wouter